Occasions

Omdat Tank Trailer Nederland een betrokken en enthousiast bedrijf is, hebben we veel feeling met de markt. We weten vaak als eerste wat er op stapel staat. Hierdoor kunnen we regelmatig gebruikte tankopleggers en tankcontainers aanbieden of verkopen voordat ze in de markt worden aangeboden. Dit geldt in mindere mate ook voor andere opleggers. Bent u op zoek naar een tankoplegger of een trailer, dan verdient het de aanbeveling om af en toe deze pagina te bekijken.

Bent u specifiek naar iets op zoek? Bel dan gerust, dan kijken we uit naar hetgeen u zoekt.

Verhuur van Tankcontainers: www.tanktrailerverhuur.nl

Onder deze categorie vallen occasionmodellen van type 2

hoofdfoto

Chemicaliƫn Tank trailer 37.500 liter 1 Compartiment

oc_3

Bitumen oplegger 31.800 liter ADR

oc_4

Tankcontainer 24.000 liter

Ruimte voor tekst

24000IMG0076.JPG

Gereviseerd chassis

Een nieuw chassis in de verhuur is altijd leuk, zeker als we hem helemaal hebben laten reviseren. Dan weten we dat hij is zoals wij het willen. Het gaat om een 20 voet BURG chassis dat nagenoeg in nieuwstaat verkeert.

verhuur_chassis_hoofdoccasions

Gecertificeerde lekbak

Sinds kort hebben we de eerste door Lloyds gecertificeerde lekbak afgeleverd voor een langdurige huurperiode. Deze lekbak staat momenteel semi-permanent opgesteld op een plant bij één van onze opdrachtgevers, die voor mogelijke calamiteiten met een tanktrailer een gecertificeerde oplossing in huis wil hebben. Er zijn uiteraard meer mogelijkheden.

spilltainer_hoofdoccassion