Opleggers op maat

Maatwerk is bijna standaard in onze business. Het is dan ook niet eenvoudig om u uit te leggen, dat onze tankopleggers écht maatwerk zijn, daar waar anderen dat ook vermelden. Tank Trailer Nederland is een klein gespecialiseerd bedrijf. Hierdoor komen specifieke klantenwensen snel op de juiste plaats terecht. Ook vernieuwingen en voortschrijdend inzicht tijdens de bouw van uw trailer kunnen we snel communiceren en aanpassen.

Vier goede redenen om voor ons te kiezen:
  • wij bouwen volgens uw specificaties
  • kleine organisatie met korte lijnen en een efficiënte werkwijze
  • hoogste kwaliteit tankoplegger voor een concurrerende prijs
  • grote diversiteit aan tankopleggers
Onze kernwaarden:
  • oplossingsgerichtheid
  • klantgerichtheid
  • ervaring

Brandstofopleggers

Maatwerk, volgens de laatste regelgeving. Klantspecifiek maken wij de ontwerpen voor uw brandstofoplegger. Wij zorgen voor de optimale verhouding tussen volume en gewicht. Uitvoeringen met één of twee hydraulisch meesturende assen. Voorzieningen waardoor u de komende jaren zonder moeite uw werk kan uitvoeren zijn aangebracht. Door ons gecontroleerd en getoetst aan de huidige (regel)wetgeving. Hoewel iedere oplegger maatwerk is, treft u op de volgende pagina een aantal voorbeelden aan van opleggers die door ons zijn gebouwd.

item_1

Levensmiddelenopleggers

Alle gangbare ontwerpen die voor het transport van levensmiddelen belangrijk zijn, kunnen wij leveren. De tank is uitgevoerd in rechte cilindrische vorm of zwanenhals, met enkele of meerdere compartimenten. Lossen met of zonder pomp, de vloeistof afleveren gebruikmakend van steriele filters; alle toepassingen die belangrijk zijn voor u en uw opdrachtgever kunnen wij u aanbieden. Hierna treft u hier een aantal voorbeelden aan van opleggers die door ons zijn gebouwd.

item_2

Chemicalienopleggers

Klantspecifiek produceren wij uw ADR/VLG Tankoplegger, in metaalsoorten die behoren bij het specifieke product en afgestemd op uw transport. Onze specialiteit en standaard is een zwanenhals tankoplegger met uitstekend laag zwaartepunt en bijzonder laag eigengewicht. Een opvallende tankoplegger van hoogwaardige kwaliteit die al enkele jaren gebouwd wordt onder onze begeleiding. Hoewel iedere oplegger maatwerk is, treft u op de volgende pagina een aantal voorbeelden aan van opleggers die door ons zijn gebouwd.

item_3