Over ons

Tank Trailer Nederland is een jong, modern en dynamisch bedrijf. Toch hebben wij al ruim 15 jaar ervaring in wegtransport en trailerbouw. Tank Trailer Nederland onderscheidt zich in de markt door een zeer directe aanpak, korte lijnen en een zeer klantgerichte instelling en werkwijze. Al onze trailers worden klantspecifiek gebouwd. Kortom uw wensen vertalen wij in een kwalitatief goed product tegen een zeer scherpe marktconforme prijs.

Onze service stopt niet na het bouwen van uw tankoplegger. Onze service gaat verder, ook na oplevering staan we u bij met een prima serviceapparaat, want we verkopen ook graag de volgende tankoplegger aan u.

Omdat we staan voor wat we zeggen, geven we ook aan wat we kunnen. Zo blijven we bij de basis en leveren we altijd topkwaliteit. Voor een kleine series tankopleggers bent u bij ons aan het juiste adres. Louter en alleen omdat bij ons u, de klant, centraal staat.

Passie voor het product, kennis van zaken en een hoge servicegraad tegen een uiterst scherpe prijs. Dat zijn waarden waar ons bedrijf voor staat. Daar mag u ons aan houden. Maar om dat te doen, zullen we eerst kennis moeten maken. Daarom nodig ik u hierbij uit om contact met ons op te nemen, zodat u zelf kunt ervaren dat we staan waar we over schrijven.

Viktor van Dijk
directeur Tank Trailer Nederland