Duplex-Tankcontainer

Als u bijzondere stoffen moet vervoeren, bijvoorbeeld chemisch afvalstoffen en de rvs- tankcontainer die u gebruikt blijkt daar niet tegen bestand te zijn, wat doet u dan? Contact opnemen met Tanktrailer Nederland! Wij denken met u mee en dat kan resulteren in deze Duplex-tankcontainer die veel meer aan kan dan standard rvs-tankcontainers. 

In veel gevallen kun je uit de voeten met een standaard rvs-tankcontainer, totdat blijkt dat hij aangetast wordt door de inhoud. In dit geval chemische afvalstoffen waarvan de stof niet gedefinieerd is. Dan geldt ook voor ons dat we eens goed moeten nadenken hoe we dat kunnen oplossen.

Na enige maanden van testen en verschillende RVS soorten in de chemische vloeistof  te hangen, bleek de oplossing om een tankcontainer, uitgevoeren in Duplex . Duplex is taai en moeilijk te verwerken.  Maar wij hebben met een nederlandse tankcontainerbouwer deze tankcontainer ontworpen, berekend, geproduceerd en ADR gekeurd. In de bouwtijd konden we vaak meekijken en overleggen. Dat was nodig, want van deze tankcontainer bouw je er niet heel veel, sterker nog het is een special. Maar het eindresultaat is prachtig.

Een tankcontainer met slingerschotten, niet geïsoleerd en met een laag eigen gewicht. Ideaal voor het vervoeren van ‘moeilijkere’ stoffen, die niet in de reguliere tanken kunnen. Momenteel doet hij dienst bij een van onze relaties en de eerste reacties zijn zeer lovend. Indien u interesse heeft in deze tankcontainer of  als Tankoplegger dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Andere projecten

IMG_0256.JPG

Duplex-tankcontainer


Een tankcontainer met slingerschotten, niet geïsoleerd en met een laag eigen gewicht.

Bekijk project »

Photo 22-05-2013 09 00 06

Swab

Mooie nieuwe uitbreiding van verhuur activiteiten

Bekijk project »

26-03-2013 007

Tankcontainer

Tankcontainer met 3 slingerschotten voor vervoer chemicalien

Bekijk project »

25022011381

Verwarmingsunit

Nieuwe verwarmingsunit voor verwarmen van tankcontainers of tankopleggers

Bekijk project »

P12033 (1)

Nieuwe tankcontainer

Ingebruikname van 26.000 ltr tankcontainer

Bekijk project »

Pagina: