Verwarmingsunit

Onze huidige verwarmingsunit kan gemiddeld zes tankcontainers of tankopleggers tegelijk verwarmen door middel van stoom en twee elektrische verwarmingselementen (18 kW). Maar we kunnen ons voorstellen dat u in de winter heel andere wensen en eisen hebt. Vertel het ons nu, want vooral vlak voor of tijdens de winter, krijgen we vaak (huur)aanvragen binnen die we op dat moment lastig kunnen invullen Voornamelijk omdat in de koude periode iedereen tegen dezelfde zaken aan loopt. Dus heeft u wensen of loopt u in de winter geregeld tegen dezelfde zaken aan, laat het ons nu weten. We denken graag met u mee om u in de winter van dienst te kunnen zijn.
 
Tank Trailer Nederland ontwikkelde een verwarmingsunit en heeft deze inmiddels langdurig getest. De geleverde verwarmingsunit kan gemiddeld zes tankcontainers of tankopleggers tegelijk verwarmen. De opwarming van water of glycol gebeurt door middel van de stoom.

De regeling van de temperatuur gaat eenvoudig via de display van de regelkast aan de buitenzijde van de unit. De pomp op de unit is speciaal ontwikkeld voor het pompen van warm water wat de gebruikszekerheid zeer ten goede komt. Even als de laagniveau detectie, die ervoor zorgt dat de pomp automatisch stilvalt net voordat de minimale waterstand bereikt wordt, zodat het eventueel droog draaien van de pomp voorkomen wordt.

Eigenschappen:
- Verwarmbaar door stoom
- 1000 ltr RVS tank met stoomspriraal
- Capaciteit 6- 10 stuks tegelijk te verwarmen

Andere projecten

IMG_0256.JPG

Duplex-tankcontainer


Een tankcontainer met slingerschotten, niet geïsoleerd en met een laag eigen gewicht.

Bekijk project »

Photo 22-05-2013 09 00 06

Swab

Mooie nieuwe uitbreiding van verhuur activiteiten

Bekijk project »

26-03-2013 007

Tankcontainer

Tankcontainer met 3 slingerschotten voor vervoer chemicalien

Bekijk project »

25022011381

Verwarmingsunit

Nieuwe verwarmingsunit voor verwarmen van tankcontainers of tankopleggers

Bekijk project »

P12033 (1)

Nieuwe tankcontainer

Ingebruikname van 26.000 ltr tankcontainer

Bekijk project »

Pagina: