Tijdelijk water of drinkwater op locatie nodig?

DSC_7761.JPGZoek niet verder, want Tanktrailer Nederland regelt het snel en goed voor u. Of het nu gaat om een tijdelijk drinkwater voorziening voor op een festival. Of ‘gewoon’ water voor een startup, straalwerkzaamheden of reinigingswerk.

100% drinkwater op locatie

Heeft u een festival, of een groot evenement waar drinkwater nodig is, dan regelt u dat water snel en eenvoudig via Tanktrailer Nederland. Wij leveren u drinkwater in levensmiddelentanks voorzien van een drinkwatercertificaat. De tanks (tankcontainer en/of tankopleggers) hebben een capaciteit van 24.000 ltr tot ca 35.000 liter per tank, maar ook kleinere tanks of meerdere leveringen tijdens uw event zijn mogelijk. De tanks waarin het water geleverd wordt zijn 100% levensmiddelentanks en ook als zodanig gecertificeerd. Hebt u specifieke wensen? Bel ons want bijna alles is mogelijk.

Zwembad snel bijvullen, we komen er aan

Hebt u een nieuw zwembad laten aanleggen of is uw zwembad schoongemaakt en wilt u uw zwembad snel en voordelig vullen zonder dat de tuinslang er een paar dagen in ligt? We regelen het voor u. Transport per tankwagen van ca 30.000 liter gevuld met drinkwater vullen we uw zwembad. Hebt u een groter zwembad dan komen we met twee of meer wagens langs. Zo kunt u binnen één dag kopje onder.

24/7 water nodig op locatie

Als u een grote schoonmaakklus op locatie heeft, dan verbruikt u veel water. Maar dat geldt ook als u straalwerk heeft. Voor al die klussen kunt u bij ons water op locatie regelen. We hebben voldoende capaciteit, kunnen 24/7 water laden en zijn flexibel. Dus heeft u een klus en heeft u daar (drink)water nodig. Twijfel niet en bel ons, we regelen het snel, goed en voordelig. 


Neem contact op via (0186) 57 39 86 of stuur een bericht via ons contactformulier